φιλολογικό ιστολόγιο

Άρη Βελουχιώτη
35300, Στυλίδα
Τηλ.: 22380-22377
22383-50425
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διευθυντής: Λάμπρου Κωνσταντίνος
ΑρχικήΓυμνάσιοΔυναμικόΓραμματείαUncategorisedΕνημερωτική Εκδήλωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Γονείς-Κηδεμόνες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας

Ενημερωτική Εκδήλωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Γονείς-Κηδεμόνες και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας,

Αγαπητοί μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας,

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Στυλίδας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και η ομάδα του άξονα 5 «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» της εσωτερικής αξιολόγησης του Γυμνασίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 6:00μ.μ. στο κτίριο του ΟΣΚ Στυλίδας, στο Πάρκο του Λαού.

Στόχοι της εκδήλωσης:

Πρώτος στόχος είναι να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά στα παιδιά σας μετά την ολοκλήρωση της γυμνασιακής τους εκπαίδευσης. Να σας γνωστοποιήσουμε τους δρόμους που θα αναδείξουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα τους και να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος και την αβεβαιότητα.

Δεύτερος στόχος είναι να αναδείξουμε προοπτικές σπουδών και τα επαγγελματικά μονοπάτια που συνδέονται με επιτυχημένα επαγγέλματα για τους αποφοίτους λυκείου που δεν θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), θα μιλήσει η κα. Γαλάτη Αργυρώ, Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΔΔΕ Φθιώτιδας και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

Για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑΣ Μαθητεία), αλλά και για τους αποφοίτους Λυκείου και τις σύγχρονες ειδικότητες των ΙΕΚ Δ.Υ.Π.Α., θα μιλήσει η κα. Γεροστέργιου Κέλλυ, Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Περ/κης Δ/νσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α. πρώην ΟΑΕΔ).

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε αυτήν τη σημαντική εμπειρία μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης

 

Free business joomla templates